Για Πάντα Μαζί

Μια περιπέτεια με ήρωες ένα φλάουτο κι ένα κλαρινέτο. Η αφήγηση είναι πλαισιωμένη με διασκευές γνωστών κλασικών κομματιών που… εκτελούν οι  δύο ήρωες

Βιβλίο με CD

Η εικονογράφηση είναι του Χρήστου Δήμου.
Παίζουν:
Φλάουτο – Γιάννα Μυράτ
Κλαρινέτο – Grigori Volobuev
Αφηγείται η Μάνια Παπαδημητρίου

Εκδόσεις Καστανιώτη

Το παραμύθι ‘Για πάντα μαζί’  ζωντανεύει στις ψηφιακές οθόνες

σε εφαρμογή για ipad, iphone και ipod touch

Το παραμύθι της Γιάννας Μυράτ Για πάντα μαζί – Μια μαγική περιπέτεια με ένα φλάουτο και ένα κλαρινέτο, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 σε έντυπη μορφή συνοδευόμενο από μουσικό cd και σε εικονογράφηση Χρήστου Δήμα, τώρα και σε εφαρμογή για ipad, iphone και ipod touch (με iOS 4.0 ή νεότερο) στην τιμή του 1.59 ευρώ.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει το βιβλίο, αφήγηση στα ελληνικά από τη Μάνια Παπαδημητρίου καθώς και μουσικά αποσπάσματα τα οποία συνοδεύουν τη ροή του κειμένου. Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το βιβλίο συνοδεία της αφήγησης ή χωρίς αυτή, ενώ αν κλείσει την εφαρμογή και την ξανανοίξει αργότερα, συνεχίζει αυτόματα από το σημείο που είχε σταματήσει.

Ένα παραμύθι που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο μαγικό και παραμυθένιο συντροφιά με γνωστά κομμάτια κλασικής μουσικής επιλεγμένα και διασκευασμένα από τη Γιάννα Μυράτ.