Για Πάντα Μαζί

Total
0
Shares

Μια μαγική περιπέτεια με ήρωες ένα φλάουτο κι ένα κλαρινέτο. Η αφήγηση είναι πλαισιωμένη με διασκευές γνωστών κλασικών κομματιών που… εκτελούν οι  δύο ήρωες

Το φλάουτο και το κλαρινέτο παίζουν μαζί σε μια ορχήστρα και είναι οι καλύτεροι φίλοι. Τους αρέσει να κάνουν βόλτες στο δάσος, να απολαμβάνουν τη φύση και να την ευχαριστούν χαρίζοντάς της τις όμορφες μελωδίες τους.

Μια κακιά μάγισσα όμως ζηλεύει πολύ και κάνει τα πάντα για να χωρίσει τους αγαπημένους φίλους. Στέλνει τον άνεμο, τη βροχή, τη ζέστη… όλα τα στοιχεία της φύσης για να τους πολεμήσουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα εμφανιστούν οι καλές νεράιδες του δάσους και θα κάνουν τα πάντα για να τους βοηθήσουν.

Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα CD, όπου η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου αφηγείται την ιστορία, ενώ ακούγονται κομμάτια κλασικής μουσικής επιλεγμένα και διασκευασμένα για φλάουτο και κλαρινέτο από τη Γιάννα Μυράτ. Μέσα από τις όμορφες εικόνες, τη μοναδική αφήγηση και τη μουσική, τα παιδιά ζουν για λίγο σ’ ένα μαγικό, παραμυθένιο κόσμο και ταυτόχρονα μυούνται με τον καλύτερο τρόπο στην κλασική μουσική.

Φλάουτο παίζει η Γιάννη Μυράτ και κλαρινέτο ο Ρώσος μουσικός Grigori Volobuev.

Βιβλίο με CD

Η εικονογράφηση είναι του Χρήστου Δήμου.
Παίζουν:
Φλάουτο – Γιάννα Μυράτ
Κλαρινέτο – Grigori Volobuev
Αφηγείται η Μάνια Παπαδημητρίου

Εκδόσεις Καστανιώτη

Το παραμύθι ‘Για πάντα μαζί’  ζωντανεύει στις ψηφιακές οθόνες

σε εφαρμογή για ipad, iphone και ipod touch

Το παραμύθι της Γιάννας Μυράτ Για πάντα μαζί – Μια μαγική περιπέτεια με ένα φλάουτο και ένα κλαρινέτο, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 σε έντυπη μορφή συνοδευόμενο από μουσικό cd και σε εικονογράφηση Χρήστου Δήμα, τώρα και σε εφαρμογή για ipad, iphone και ipod touch (με iOS 4.0 ή νεότερο) στην τιμή του 1.59 ευρώ.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει το βιβλίο, αφήγηση στα ελληνικά από τη Μάνια Παπαδημητρίου καθώς και μουσικά αποσπάσματα τα οποία συνοδεύουν τη ροή του κειμένου. Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το βιβλίο συνοδεία της αφήγησης ή χωρίς αυτή, ενώ αν κλείσει την εφαρμογή και την ξανανοίξει αργότερα, συνεχίζει αυτόματα από το σημείο που είχε σταματήσει.

Ένα παραμύθι που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο μαγικό και παραμυθένιο συντροφιά με γνωστά κομμάτια κλασικής μουσικής επιλεγμένα και διασκευασμένα από τη Γιάννα Μυράτ.

Πρoστατευμένο: Η Αθηνά σώζει τον ήλιο για τους ανθρώπους

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.