Search Day Night
Search

5. To Global Consciousness Project με πειραματόζωο την Ανθρωπότητα!

  • Πως μπορούν να συνδέονται το συλλογικό συνειδητό με τους δορυφόρους που περιστρέφονται γύρω από τη Γη;
  • Γιατί η κβαντική φυσική ασχολείται με το συλλογικό συνειδητό;
  • Τι είναι το The Global Consciousness Project (GCP) και ποια η σχέση του με το γνωστό έργο “Το Αυγό του Φιδιού;”
  • Γιατί σταμάτησαν απότομα οι αντιμνημονιακές διαδηλώσεις στην Ελλάδα και γιατί γενικά δεν βλέπουμε τις διαδηλώσεις που γίνονταν παλιά παγκόσμια;
  • Ποια ανθρώπινη πνευματική εξέλιξη επιχειρεί να ανακόψει ή ακόμα και να ακυρώσει η σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια της παγκόσμιας ελίτ;

Αυτά κι άλλα πολλά ερωτήματα θα τεθούν στα επόμενα κεφάλαια του βιβλίου αυθόρμητης συγγραφής CERNίσματα

The Global Consciousness Project

Tο 1997 o Roger D. Nelson ίδρυσε το Global Consciousness Project (GCP – Παγκόσμιο Πρόγραμμα Συνείδησης).

Πρόκειται για μια μελέτη του Παγκόσμιου Συνειδητού ή αλλιώς Συλλογικού Συνειδητού, μέσω μιας διεθνούς, πολυεργαστηριακής συνεργασίας. Ο Nelson. από το 1980 έως το 2002, διετέλεσε συντονιστής της έρευνας στο εργαστήριο ερευνών Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) στο Πανεπιστήμιο Princeton. Ο ίδιος εργάστηκε επίσης ως συντονιστής της πειραματικής εργασίας στο ερευνητικό εργαστήριο Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR), με επικεφαλής τον Robert Jahn στο τμήμα Μηχανικής και Αεροδιαστημικής Μηχανικής, στη Σχολή Μηχανικών / Εφαρμοσμένης Επιστήμης, στο Πανεπιστήμιο του Princeton.

Η μελέτη του GCP εστίαζε στην συνείδηση, την πρόθεση και τον ρόλο του νου στον φυσικό κόσμο. Η μελέτη ενσωματώνει την επιστήμη με την πνευματικότητα, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας που επικεντρώνεται άμεσα σε πολυάριθμες κοινοτικές εμπειρίες.

Τα πειράματα διεξήχθησαν -και συνεχίζονται μυστικά ακόμα- εν αγνοία των πολιτών του κόσμου και φυσικά χωρίς την συγκατάθεση τους.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστοχώρο τους:

Όταν η ανθρώπινη συνείδηση ​​συνδέεται, η συμπεριφορά τυχαίων συστημάτων μπορεί να αλλάξει. Οι τυχαίες γεννήτριες αριθμών (RNGs) με βάση την κβαντική σήραγγα παράγουν εντελώς απρόβλεπτες ακολουθίες μηδενικών και του ενός. Αλλά όταν ένα μεγάλο γεγονός συγχρονίζει τα συναισθήματα εκατομμυρίων ανθρώπων, το δίκτυο των RNGs γίνεται λεπτότατα δομημένο. Δίνουμε μια σε τρισεκατομμύρια πιθανότητες ότι το αποτέλεσμα είναι τυχαίο. Τα στοιχεία δείχνουν μια αναδυόμενη νοόσφαιρα ή το ενοποιημένο πεδίο της συνείδησης που περιγράφουν οι σοφοί σε όλους τους πολιτισμούς.
Το GCP είναι μια διεθνής, πολυεπιστημονική συνεργασία επιστημόνων και μηχανικών. Συλλέγουμε τυχαία δεδομένα συνεχώς από ένα παγκόσμιο δίκτυο γεννητριών που βρίσκονται σε έως 70 τοποθεσίες ανά τον κόσμο, ανά πάσα στιγμή. Τα δεδομένα μεταδίδονται σε ένα κεντρικό αρχείο το οποίο περιέχει τώρα περισσότερα από 15 χρόνια τυχαίων δεδομένων σε παράλληλες ακολουθίες συγχρονισμένων δοκιμών 200-bit που παράγονται κάθε δευτερόλεπτο. Ο σκοπός μας είναι να εξετάσουμε τις λεπτές συσχετίσεις που μπορεί να αντικατοπτρίζουν την παρουσία και τη δραστηριότητα της συνείδησης στον κόσμο. Υποθέτουμε ότι θα υπάρχει δομή σε ό, τι πρέπει να είναι τυχαία δεδομένα, που συνδέονται με μεγάλα παγκόσμια γεγονότα που εμπλέκουν το μυαλό και την καρδιά μας. – Το Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών παρέχει ένα κέντρο τεχνικής υποστήριξης για το GCP.
Οι λεπτές αλλά πραγματικές επιδράσεις της συνείδησης είναι σημαντικές επιστημονικά, αλλά η πραγματική εξουσία τους είναι πιο άμεση. Μας ενθαρρύνουν να κάνουμε ουσιαστικές, υγιείς αλλαγές στα μεγάλα συστήματα που κυριαρχούν στον κόσμο μας. Η ευρύτερη συνείδηση ​​της ομάδας έχει επιπτώσεις στον φυσικό κόσμο. Γνωρίζοντας αυτό, μπορούμε σκόπιμα να εργαστούμε για ένα πιο φωτεινό, συνειδητό μέλλον.

Μόνο που κανένα φωτεινότερο μέλλον δεν προήλθε από την διεργασία του προγράμματος, αντιθέτως, παγκόσμια το παρόν γίνεται όλο και πιο σκοτεινό και το μέλλον επικίνδυνο.

Στις “επιτυχείς” καταγραφές του GCP, την πρωτιά κατέχει η επίθεση της 11ης Σεπτέμβρη. Τα μηχανάκια του GCP πήραν φωτιά καταγράφοντας τον τρόμο και την αγωνία όσων βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη κι έζησαν αυτό το τρομακτικό γεγονός. Μάλιστα το διάγραμμα θορύβου είχε αρχίσει να «ανεβαίνει» με έντονη κλίση, πέντε ώρες πριν εκδηλωθεί η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, πράγμα που σημαίνει ότι η «αρνητική πρόθεση» είχε ήδη αρχίσει να επηρεάζει το γαιο-νοοσφαιρικό επίπεδο θορύβου πριν το ίδιο το γεγονός. δηλαδή, λειτούργησε και με “προαίσθηση”!

Αξίζει να δούμε πως περιγράφουν σήμερα, μαύρη επέτειος εκείνης της ημέρας, τα ΜΜΕ:

Ο γενικευμένος, τυφλός φόβος που η τρομοκρατία κατάφερε να φυτέψει στην συλλογική ψυχή με τις επιθέσεις του «9-11» είναι ένα τραύμα το οποίο δεν προβλέπεται να κλείσει ποτέ. Ο φόβος είναι το ευρύτερο, το αφηρημένο αλλά και το πιο βαθύ κληροδότημα των επιβατηγών αεροπλάνων που καρφώθηκαν στους Δίδυμους Πύργους μια ωραία ηλιόλουστη πρωία, σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Νέας Υόρκης. Ο διάχυτος πλην απολύτως δικαιολογημένος τρόμος, η αίσθηση ότι κανείς, ποτέ, πουθενά πάνω σε αυτό τον πλανήτη δεν είναι επαρκώς προστατευμένος από την εγκληματική παραφροσύνη των φανατικών, είναι η σφραγίδα που άφησε η 11η Σεπτεμβρίου. Οι επιπτώσεις μιας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, χωρίς υπερβολή, επέφεραν ακαριαία και δια παντός ριζικές αλλαγές, σε ένα πλήθος τομέων της κοινωνικής ζωής. Κατ’ αρχάς, δεν ταξιδεύουμε με τον ίδιο τρόπο μετά από το «9-11». Ιδιαίτερα στα αεροδρόμια οι έλεγχοι έχουν γίνει απίθανα πιο αυστηροί, σχολαστικοί και πιο αδιάκριτοι -άρα και πιο ενοχλητικοί για τους επιβάτες που έχουν συνηθίσει πλέον να αντιμετωπίζονται σαν επίδοξοι τρομοκράτες.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι οι ζωντανές εικόνες μέσω της δορυφορικής τηλεόρασης πέρασαν στις συνειδήσεις όλου του κόσμου και όχι μόνο όσων ήταν παρόντες στο πεδίο, ούτε καν μόνο τον Αμερικάνικο λαό εναντίον του οποίου υποτίθεται έγινε η επίθεση. Εκτός του ότι όλο αυτό βοήθησε στην ευκολότερη δικαιολογία της επιβολής των διαφόρων αντιτρομοκρατικών νόμων που είναι πολλοί και πολύ αυστηροί, βοήθησε να γίνει ένα πείραμα καταγραφής του τρόμου σε παγκόσμιο συλλογικό επίπεδο συνειδητού.

Όμως δεν είναι μόνο οι δικές τους αντένες που κάνουν καταγραφή του μαγνητικού πεδίου του συλλογικού συνειδητού.

Ο Gregg Braden είναι ένας πολύ γνωστός συγγραφέας βιβλίων New Age και ψευτοδιδάσκαλος Αφύπνισης. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως γεωλόγος υπολογιστών για την Phillips Petroleum κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης της δεκαετίας του 1970, εργάστηκε ως ανώτερος σχεδιαστής συστημάτων πληροφορικής με τα Defense Systems της πολεμικής/διαστημικής εταιρείας Martin Marietta, κατά τα τελευταία χρόνια του Ψυχρού Πολέμου. Το 1991, έγινε ο πρώτος διαχειριστής τεχνικών λειτουργιών της Cisco Systems. Και μετά… αποφάσισε να γίνει… γκουρού!

Σε μια συνέντευξη του περί αφυπνίσεως συνείδησης κλπ αποκαλύπτει ότι οι αμερικάνικοι δορυφόροι που καταγράφουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης, ξαφνικά είχαν περίεργες και πρωτόγνωρες αναταραχές των πεδίων 15 μόλις λεπτά μετά την επίθεση στους δίδυμους Πύργους. Δείτε το βίντεο:

To GCP ονομάζεται και EGG από τα αρχικά ElectroGaiaGrams, “ένα παιχνίδι στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και αντικατοπτρίζει τις ομοιότητες με την τεχνολογία EGG που χρησιμοποιείται για την καταγραφή των εγκεφαλικών κυμάτων”, αναφέρει το ιστολόγιο. EGG σημαίνει “αυγό”. Και οι 70 αντένες του EGG ή αλλιώς GCP είναι σκόρπιες ανά τον κόσμο και δουλεύουν “τυχαία” καταγράφοντας “τυχαία” δεδομένα.

Και ήδη κατέγραψαν “τυχαία”  τη φάση του χρυσού γκολ της Εθνικής Ελλάδας, το 2004, όπου η ανάλυση των δεδομένων από το E.G.G. της Αθήνας δείχνει ολοφάνερα έξαρση του θορύβου, πριν, αλλά και κατά τη στιγμή του γκολ.

Επίσης στο σάιτ τους γίνεται αναφορά και για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων κατά το έτος 2011.  Εκείνη την περίοδο οι αναταραχές συνέπεσαν με καταστροφικές πλημμύρες στην Ταϊλάνδη και όπως αναφέρουν, η παγκόσμια προσοχή (συνείδηση) ήταν διαιρεμένη μεταξύ των δυο αυτών μεγάλων γεγονότων.

Note: this event analysis is done with only 34 eggs. It will be redone later when the rest of the network is again reporting data after recovery from a server change.
While the public outcry against the government austerity measures in Greece gains voice and grows in numbers and stridency, there is a major natural disaster unfolding in Thailand…

Σύμφωνα με τον χάρτη ανιχνευτών τους (των “αυγών”) βλέπουμε δυο τέτοιοι να είναι τοποθετημένοι στην Ελλάδα. Αναφέρονται ως “ανενεργά”, ωστόσο παραμένουν;

Και η απορία που μας δημιουργήθηκε είναι αν έχουν πάρει κάποια άδεια να τους τοποθετήσουν κι από ποιον.

Πριν μερικά χρόνια επικοινωνήσαμε με τον Roger Nelson, μέσω facebook για να τον ρωτήσουμε και η απάντηση ήταν αποστομωτική! “Δεν χρειάζομαι κανενός την άδεια για να κάνω το πείραμα μου”! Φυσικά δεν χρειάζεται να παραθέσουμε όλη την συζήτηση η οποία εξελίχθηκε… μάλλον δυσάρεστα!

Προφανώς ο κος Nelson που γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε μέσο Έλληνα αυτή τη στιγμή την σημασία του συλλογικού συνειδητού, καλύπτεται πίσω από το κενό όλων των νόμων περί προσωπικών δεδομένων, αφού όλα τα υλικά δεδομένα αναφέρονται σε αυτούς -τηλέφωνα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ασφαλιστικοί αριθμοί, ΙΡ, μέιλς κλπ- αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά στα άυλα, στα πνευματικά, στην ψυχή και στην συνείδηση. Αυτά μπορούν να γίνουν έρμαιο και να υφαρπαχτούν από τον κάθε δορυφόρο ή αντένα του κάθε σκοτεινού επιστήμονα που έχει θέσει την δική του συνείδηση στην υπηρεσία των συμφερόντων της παγκόσμιας εξουσίας.

Στο blog του, όπως αναφέρει, τα updates των 500 καταγραφών ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 κι έκτοτε δεν έχει άλλες αναφορές. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι και σταμάτησαν. Το αντίθετο: Το αποτέλεσμα είναι μια οριστική επιβεβαίωση της γενικής υπόθεσης […] παραμένει να δούμε αν μπορούμε να αναπτύξουμε μια πλήρως ικανοποιητική εξήγηση, αλλά δεδομένου ότι το πείραμα και τα παγκόσμια γεγονότα καθορίζονται από ένα κριτήριο της ανθρώπινης δέσμευσης, ο συσχετισμός σχετίζεται σαφώς με κάποιο τρόπο με τη συνείδηση ​​και ενδεχομένως με αυτό που έχουμε χαρακτηριστεί λειτουργικά ως “παγκόσμια συνείδηση”. Η επόμενη φάση πειραματισμού θα επικεντρωθεί πιο άμεσα στην ερώτηση αυτή.

Ο Roger Nelson σήμερα είναι άνω των 80 ετών και δεν ξέρουμε αν ο ίδιος ή κάποιος άλλος (πχ η Άμυνα;) τρέχει το πρόγραμμα και σε ποιανού τα χέρια καταλήγουν τα data.

H Ελλάδα βίωσε πρόσφατα μια τραγωδία με 100 θανάτους που συγκλόνισε το πανελλήνιο αλλά κι έγινε viral στο παγκόσμιο, όπως και πολλά άλλα πρόσφατα γεγονότα “φυσικών” καταστροφών και “τρομοκρατικών” επιθέσεων.

Ο κόσμος όχι μόνο δεν έγινε καλύτερος στα 20 χρόνια που τρέχει το GCP αλλά ο πλανήτης έγινε ένας επικίνδυνος για όλους μας για να ζεις, με απρόβλεπτες συνέπειες που προβάλλονται και μεγιστοποιούνται από τα ΜΜΕ.

Και πόσο τυχαίο είναι το ακρώνυμο EGG; Είναι εύκολο να φτιάξεις ένα ακρώνυμο με μερικές λέξεις που, από τη μια να βολεύει τους στόχους σου, από την άλλη να περνάει ένα κρυφό μήνυμα σε όσους καταλαβαίνουν: Σημειολογική αναφορά στο “Αυγό του Φιδιού”.

Η ταινία «Το Αυγό του Φιδιού» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, με θέμα την άνοδο του φασισμού, αλλά και που εστιάζει στα ναζιστικά πειράματα σε ανθρώπους, προκειμένου να επικρατήσει ο φασισμός και το μίσος.

«Μέσα στον φόβο, υπάρχει μια μανιασμένη οργή. Όλοι φοβούνται τώρα, φοβούνται σε βαθμό τρέλας. Όλοι οι πειθήνιοι μικροϋπάλληλοι και οι καλοσυνάτες γυναικούλες τους, όλοι οι στρατιώτες που περιφέρονται στους στρατώνες και εύχονται να ήταν πίσω στον πόλεμο, όλοι οι φτωχοί αγρότες που δίνουν σχεδόν τζάμπα τα προϊόντα τους, όλοι οι δάσκαλοι που δεν πιστεύουν πια αυτά που γράφουν τα βιβλία τους – όλοι είναι έντρομοι και σύντομα ο φόβος τους θα μετατραπεί σε οργή. Θέλεις να το δεις αυτό, αγαπητέ μου Άμπελ; Όχι βέβαια. Αν δε σ’ έχουν ξυλοκοπήσει στο μεταξύ μέχρι θανάτου, θα προτιμάς να παρουσιάζεις το νούμερο σου στο Νότιο Πόλο απ’ ότι εδώ στο Βερολίνο, όταν οι υποταγμένοι ξεσηκωθούν και ο φόβος τους μετατραπεί σε οργή…»
«Για 17 ημέρες, αυτός ο άνθρωπος ήταν κλεισμένος σ’ ένα κελί, τόσο περιορισμένος, ώστε δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια, τα πόδια ή το κεφάλι του. Επιπλέον στερήθηκε από κάθε ήχο και βρισκόταν σε απόλυτο σκοτάδι. Ξέρω τι σκέφτεσαι: πώς μπορέσαμε να πείσουμε κάποιον να συμφωνήσει εθελοντικά σ’ ένα τέτοιο πείραμα. Δε δυσκολευτήκαμε καθόλου, σε διαβεβαιώ. Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, έχουμε ένα τεράστιο απόθεμα υλικού για να διαλέξουμε. Οι άνθρωποι θα έκαναν τα πάντα για λίγα χρήματα και ένα καλό γεύμα.»
Αποσπάσματα από «Το Αυγό του Φιδιού» (1977)

Όπως λέει ο ίδιος ο Nelson, ο φόβος και η αγάπη έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο, κι εμείς επιλέγουμε την αγάπη. Ωστόσο τα παχιά λόγια αυτά δεν πείθουν ούτε τον εαυτό του, τον άνθρωπο που με υπεροψία διεκδικεί ανενόχλητος το δικαίωμα να “καταγράφει” τις συνειδήσεις του κόσμου.

Κι επειδή το παιγνίδι χοντραίνει, λέμε καιρός να σταματήσουμε να το παίζουμε επιλέγοντας τον ρόλο του πειραματόζωου από αδιαφορία…

Total
0
Shares

6. Βιοφωτόνια στον εγκέφαλο υποδηλώνουν ότι η συνειδητότητα συνδέεται με το φως

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν βιοφωτόνια στον εγκέφαλο μας που υποδηλώνουν ότι μπορεί η συνειδητότητα μας να συνδέεται άμεσα με…

You May Also Like

Total
0
Share