Search Day Night
Search

6. Βιοφωτόνια στον εγκέφαλο υποδηλώνουν ότι η συνειδητότητα συνδέεται με το φως

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν βιοφωτόνια στον εγκέφαλο μας που υποδηλώνουν ότι μπορεί η συνειδητότητα μας να συνδέεται άμεσα με το φως

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι νευρώνες στους εγκεφάλους των θηλαστικών ήταν ικανοί να παράγουν φωτόνια φωτός ή “βιοφωτόνια”!

Το φωτόνιο είναι το κβάντο στην κβαντομηχανική και στη φυσική των στοιχειωδών σωματιδίων όταν αυτό αναφέρεται στο φως και γενικότερα στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (ενέργεια), ως φορέας των ηλεκτρομαγνητικών αλληλεπιδράσεων.

Τα φωτόνια, παραδόξως, εμφανίζονται μέσα στο ορατό φάσμα. Αυτά κυμαίνονται από σχεδόν υπέρυθρες έως ιώδες, ή μεταξύ 200 και 1.300 νανομέτρων. Οι επιστήμονες έχουν είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι οι νευρώνες του εγκεφάλου μας θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν μέσω του φωτός. Υποψιάζονται ότι ο εγκέφαλός μας μπορεί να έχει κανάλια οπτικής επικοινωνίας, αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα μπορούσε να επικοινωνήσει.

Ισχυρίζονται ότι εάν συμβαίνει μια οπτική επικοινωνία, τα Βιοφωτόνια που παράγουν οι εγκέφαλοί μας μπορεί να επηρεαστούν από την κβαντική εμπλοκή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει ισχυρή σχέση μεταξύ αυτών των φωτονίων, της συνείδησης μας και πιθανώς αυτό που πολλές κουλτούρες και θρησκείες αναφέρονται ως Πνεύμα.

Σε μερικά πειράματα ένας επιστήμονας ανακάλυψε ότι οι εγκέφαλοι των αρουραίων μπορούν να περάσουν μόνο ένα βιοφωτόνιο ανά νευρώνα ανά λεπτό, αλλά ο ανθρώπινος εγκέφαλος θα μπορούσε να μεταφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύρια βιοφωτόνια ανά δευτερόλεπτο.

Αυτό εγείρει το ερώτημα, θα μπορούσε να είναι δυνατόν όσο πιο πολύ το φως που μπορεί κάποιος να παράγει και να επικοινωνεί μεταξύ των νευρώνων, τόσο πιο μεγαλύτερη συνείδηση να έχει;

Αν υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ των Βιοφωτονίων, του φωτός και της συνείδησης, μπορεί να έχει ισχυρές επιπτώσεις ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στο φως από ό, τι γνωρίζουμε.

Πολλά κείμενα και θρησκείες που χρονολογούνται από το παρελθόν, από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού αναφέρουν ότι οι άγιοι, τα συνειδητά όντα και τα φωτισμένα άτομα που έχουν λαμπερούς κύκλους γύρω από τα κεφάλια τους.

Από την Αρχαία Ελλάδα και την Αρχαία Ρώμη, στις διδασκαλίες του Ινδουισμού, του Βουδισμού, του Ισλάμ και του Χριστιανισμού, μεταξύ πολλών άλλων θρησκειών, ιερά άτομα απεικονίστηκαν με ένα λαμπερό κύκλο -γνωστό ως φωτοστέφανο- γύρω από τα κεφάλια τους.

Αν ήταν τόσο φωτισμένοι όπως περιγράφονται ίσως αυτός ο λαμπερός κύκλος ήταν απλώς αποτέλεσμα της υψηλότερης συνειδητότητας με την οποία λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα μια υψηλότερη συχνότητα και παραγωγή Βιοφωτονίων.

Φαίνεται πως τα άτομα αυτά παρήγαγαν ένα υψηλότερο επίπεδο βιοφωτονίων με ισχυρότερη ένταση εξαιτίας της φώτισης τους, που τελικά επιβεβαιώνει τη συσχέτιση μεταξύ των βιοφωτονίων και της συνείδησης.

Ακόμη και η λέξη enLIGHTenment (φώτιση) υποδηλώνει ότι αυτή η ανώτερη συνείδηση ​​έχει κάτι να κάνει με το φως.

Αλλά μία από τις πιο συναρπαστικές συνέπειες που έχει η ανακάλυψη ότι ο εγκέφαλός μας μπορεί να παράγει φως δεν αποκλείει το ότι ίσως η συνείδηση ​​και το πνεύμα μας δεν περιέχονται μόνο μέσα στο σώμα μας, κάτι που παραβλέπεται εντελώς από τους επιστήμονες.

Η κβαντική εμπλοκή λέει ότι 2 εμπλεκόμενα φωτόνια αντιδρούν, εάν ένα από τα φωτόνια επηρεάζεται, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το άλλο φωτόνιο στο Σύμπαν, χωρίς καθυστέρηση.

Μοιάζει να υπάρχει ένας κόσμος, μια Μεγάλη Συνείδηση μέσα στο φως, και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο Σύμπαν, τα φωτόνια μπορούν να λειτουργήσουν ως πύλες που επιτρέπουν αυτήν την επικοινωνία. Και όσο περισσότερο φως παράγουμε τόσο περισσότερο ξυπνάμε και ενσωματώνουμε την ολότητα της συνείδησής μας στη συλλογική.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο του γιατί η κατάσταση ενός φωτονίου επηρεάζεται απλώς από την συνειδητή παρατήρησή του, όπως αποδεικνύεται σε πολλά κβαντικά πειράματα.

Ίσως η παρατήρησή μας να μεταδίδει κάτι μέσω των Βιοφωτονίων μας στο φωτόνιο που παρατηρείται, με παρόμοιο τρόπο που γίνεται στην κβαντική εμπλοκή, καθώς το φως είναι μόνο μια ενιαία ουσία που είναι διάσπαρτη σε όλο μας το Σύμπαν και επηρεάζεται από κάθε σωματίδιο του φωτός.

Τόσο κοντά κι όμως τόσο μακριά

Φυσικά, οι επιστήμονες προτιμούν να κάνουν υποθέσεις των οποίων τη θεωρία μετά προσπαθούν να επιβεβαιώσουν μέσω πειραμάτων. Αλλά όσο κι αν η λήψη μιας τέτοιας μεταφυσικής υπόθεσης μοιάζει ικανή να μπορεί να τους οδηγήσει πιο κοντά στην αλήθεια και την κατανόηση της συνείδησης, από όπου προέρχεται, και ποια είναι τα μυστήρια που κρύβονται μέσα στο φως, το καλύτερο “πείραμα” θα ήταν να γίνουν οι ίδιοι πραγματικά φωτισμένοι άνθρωποι για να φτάσουν στο φως και όχι να προσπαθούν να το προσεγγίσουν λογικά και νοητικά.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, χρειάζεται αγνή επιθυμία, ταπεινότητα, αποδοχή της Μεγάλης Συνείδησης χωρίς σκέψη και τελικά παράδοση άνευ όρων σε Αυτήν.

Η παρακάτω φωτογραφία δεν είναι ούτε πειραγμένη, ούτε κουνημένη. Είναι από σεμινάριο διαλογισμού της ομάδας της Σρι Μάτατζι, στη Ρωσία το 2009, και ο φακός έπιασε τις δονήσεις σαν φως, καθώς βγαίνουν από τα κεφάλια γιόγκις που συμμετέχουν σε αυτό:

Κι εδώ είναι μια σπάνια φωτογραφία της ίδιας της Σρι Μάτατζι, όπου το πρόσωπο της έχει χαθεί μέσα στις δονήσεις και στο φως που αναβλύζει από το κεφάλι της, από το κέντρο του Σαχασράρα. Είναι καθισμένη στον ξύλινο πάγκο ενός πλοιαρίου, και ο γιόγκι που τράβηξε την φωτογραφία δεν είχε ο ίδιος συνειδητοποιήσει ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα όταν την εμφάνισε, καθώς αυτό που κατέγραψε ο φακός δεν ήταν ορατό στο μάτι:

Έχοντας πλέον όλα αυτά υπόψη, καλό θα είναι να αναρωτηθεί κανείς τι κακή επίδραση έχει στην ενεργειακή υπόσταση των ανθρώπων όλη αυτή η εξέλιξη της ασύρματης τεχνολογίας, κι αν τελικά γίνεται τυχαία ή σκόπιμα ώστε να σταματήσει η Παγκόσμια Αφύπνιση που, βάσει όλων των γραφών όλων των θρησκειών, ήταν αναμενόμενη να συμβεί στον 21ο αιώνα.


Παραπομπές:

Total
0
Shares

«Frequencies»: Η αποκαλυπτική ταινία για την μουσική που πρέπει να δεις! (βίντεο)

Η ταινία ανήκει στην κατηγορία της «επιστημονικής φαντασίας», αλλά… πόσο «φανταστική» αλήθεια είναι, και πόσο «επιστημονική»; Αν με…

You May Also Like

Total
0
Share